Nyheder

20/09 - Besparelse barometer logistik for mode- og sportsbranchen september 2019

Logistik er et stort omkostningselement for virksomhederne. Logistikomkostninger er i høj grad påvirket af skalaen. Meget kan opnåes i Sportsbranchen Dk’s-medlemmernes og kundernes logistik verden.

Sportsbranchen Logistik sigter mod at organisere og tilbyde logistiske fordele til alle medlemmer af Sportsbranchen Dk.

I dette barometer viser vi de besparelser som vi har opnået via sparring, gennemgang og benchmark hos medlemmerne i mode branche organisation Danksk Mode og Textil.

Som medlem af Sportsbranchen Dk koster det ikke noget at få lavet input og sparring på jeres logistik.

 

Vi er ligeglade med hvem I transportere med, bare vi gør det sammen!

Ansvarsfraskrivelse: Denne sparebarometer er udarbejdet af Greenway Logistics ApS på vegne af DM&T og Sportsbranchen Dk baseret på data fra de deltagende organisationer. Greenway Logistics ApS, DM&T og Sportsbranchen Dk er ikke ansvarlige for nøjagtigheden af ​​de data, der leveres af de deltagende organisationer, og accepterer derfor ikke noget ansvar overhovedet. Indholdet eller oplysningerne i dette besparelsesbarometer må ikke gengives, distribueres eller offentliggøres i ethvert medie til ethvert formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Greenway Logistics ApS. Birk Centerpark 38, 7400 Herning. Tlf. +45 60 40 00 00, info.dk@greenway-logistics.com


Kontakt os

    Gratis Logistik rådgivning