Nyheder

16/05 - Besparelse barometer logistik for mode- og sportsbranchen

Logistik er et stort omkostningselement for virksomhederne. Logistikomkostninger er i høj grad påvirket af skalaen. Meget kan opnåes i Sportsbranchen Dk’s-medlemmernes og kundernes logistik verden.

Sportsbranchen Logistik sigter mod at organisere og tilbyde logistiske fordele til alle medlemmer af Sportsbranchen Dk.

I dette barometer viser vi de besparelser som vi har opnået via sparring, gennemgang og benchmark hos medlemmerne i mode branche organisation Danksk Mode og Textil.

Som medlem af Sportsbranchen Dk koster det ikke noget at få lavet input og sparring på jeres logistik.

Besparelse barometer dmogt logistik 2019

Vi er ligeglade med hvem I transportere med, bare vi gør det sammen!

 

Ansvarsfraskrivelse: Dette sparebarometer er udarbejdet af Greenway Logistics ApS på vegne af DM&T, Trade Association for modeleverandører baseret på data fra de deltagende organisationer. Greenway Logistics ApS og DM&T er ikke ansvarlige for nøjagtigheden af de data, der leveres af de deltagende organisationer, og accepterer derfor ikke noget ansvar overhovedet. Indholdet eller oplysningerne i dette besparelsesbarometer må ikke gengives, distribueres eller offentliggøres i ethvert medie til ethvert formål uden forudgående skriftlig tilladelse fra Greenway Logistics ApS. Birk Centerpark 38, 7400 Herning. Tlf. +45 60 40 00 00, info.dk@greenway-logistics.com


Gratis Logistik rådgivning