Nyheder

25/01 - Gateway O lancerer flagskibsbutik på WeChat for det australske modemærke Alpha60

Kinesiske forbrugere køber mere online og siden Coronas ankomst og gør dette endnu mere, end de allerede gjorde. Kina er det største e-handelsmarked i verden, hvilket også er meget interessant for danske virksomheder. At starte online er det bedste første skridt mod dette enorme marked.

Greenway Logistics samarbejder med Gateway O med at få nordiske brand ind på det kinesiske marked ved hjælp af en tilgængelig fullservice social handelsløsning. All marketing, logistik, juridiske og økonomiske aspekter er arrangeret i et one-stop-shop system – plug and play.

Udover europæiske modemærker bringer Gateway O nu også australske mærker til Kina. I denne måned lancerede Gateway O det australske modemærke Alpha60, et high-end mærke, der har stor succes i Australien og Amerika, på WeChat med deres egen flagskibsbutik. De første resultater er meget lovende. Takket være brugen af de rigtige influencers løb Alpha60 tør for lager af nogle produkter fra deres sortiment inden for få dage.

Kontakt os og hør hvordan Gateway O sammen med Greenway Logistics kan hjælpe din virksomhed med at sælge produkter til kinesiske forbrugere.

Enten via vores multi store : The Nordics eller jeres egen online Flagship store.

Lige nu kan du få tilskud via SMV-Digital hvor Greenway Logistics er godkendt rådgiver- hvilket giver jeg minimal investering for at teste et nyt marked af.


Kontakt os

    Gratis Logistik rådgivning