Nyheder

12/05 - Justering af Emergency Situation Surcharge DHL Express

Da markedsforholdene konstant udvikler sig med den igangværende COVID-19-situation, vil Emergency Situation Surcharge (ESS) blive justeret med virkning fra 24. maj 2020.

Justeringen afspejler den skiftende dynamik i markedet og de igangværende udfordringer med at sikre tilgængelig luftkapacitet. Emergency Situation Surcharge (ESS) vil afspejle de faktuelle omkostninger på de forskellige trade lanes i modsætning til tidligere, hvor vi havde ét globalt standard tillæg.
Yderligere bliver ESS ikke længere afregnet pr. forsendelse – men istedet pr. kg for at opretholde en mere gradvis prisfastsættelsesmodel.

Vi gør opmærksom på, at ESS er et midlertidigt tillæg, der giver os mulighed for at dække en del af omkostningerne for de nødvendige justeringer i denne situation. Vi vil fortsætte med at evaluere og justere ESS, efterhånden som markedsforholdene udvikler sig.

Nedenfor finder du detaljerne for det justerede tillæg (gebyr i DKK pr. KG):

DHL Express Emergency situation surcharge 240520

 

ESS tillæg baseres på fragtpligtig vægt (min. 0,5 kg)
Der vil per 24. maj blive afregnet brændstoftillæg/Fuel Surcharge af dette tillæg.

PÅ HVILKE FORSENDELSER VIL DETTE TILLÆG VÆRE GÆLDENDE?
Emergency Situation Surcharge vil være gældende for alle Time Definite International (TDI) forsendelser. Det er ikke gældende for Day Definite International (DDI – road) eller Time Definite Domestic (TDD) forsendelser.

Skulle du have spørgsmål til ovenstående, er du mere end velkommen til at kontakte
DHLs kundeservice på 70 345 345.


Kontakt os

    Gratis Logistik rådgivning