Nyheder

20/09 - Medlems reference: Basic Apparel // udtalelse

Som medlem af Sportsbranchen Dk kan du gøre brug af Greenway Logistics (Sportsbranchen Logistik) kompentencer indenfor logistik og transport – vi har spurgt et af medlemmerne, hvad de har fået ud af sparring med Greenway Logistics:

Vi sætter virkelig pris på den sparring og viden vi løbende får fra Greenway Logistics – vi kan altid ringe og få input til konkrete problemstillinger, udtaler Camilla, CEO hos Basic Apparel. Vi har sparet og indtjent vores DM&T medlemskab alene på at bruge Greenways kurer aftale.

Samtidig har Greenway Logistics også hjulpet os med at kigge på vores setup i Norge, hvor vi sender rigtig mange pakker til, men udgifterne til told, moms og ikke mindst transport er utrolig høje, så her har vi fået konkrete forslag til besparelse og forbedring samtidig med at nedbringe vores omkostninger.

Lige nu kigger vi, sammen med Greenway Logistics, på hvilke B2C muligheder i Europa vi skal vælge til vores kunder. Konkurrencen er hård, men det er vigtigt for os at tilbyde vores kunder nogle attraktive løsninger og priser på forsendelse og retur delen.

Vi synes rigtig godt om tanken; ’om at vi skal samarbejde mere i DM&T og Sportsbranchen indenfor logistik’ så vi alle kan opnå bedre fordele ved at stå sammen. Vi anbefaler uden tvivl alle medlemmer at tage en dialog med Frank fra Greenway Logistics, vi har ikke fortrudt – tværtimod.


Gratis Logistik rådgivning