Nyheder

05/07 - Ny hjemmeside CO₂ Improve

CO Improves program hjælper virksomheder i den globale mode-, sports- og livsstilsindustri med at få indsigt i deres CO-fodaftryk og støtte dem i at reducere CO-emissioner fra logistik aktiviteter. CO Improve tilbyder kortlægning af CO2 aftrykket i hele jeres supply chain  af høj kvalitet, certificeret af GLEC, der opfylder fremtidige standarder.

CO₂ Improve-webstedet er for nylig blevet fornyet. Hjemmesiden har ikke kun fået et nyt udseende, men meget har også ændret sig bag kulisserne. Hjemmesiden fungerer nu bedre på mobiler og tablets, er hurtig, funktionel og mere tilgængelig. Gennem de forskellige elementer; program, bæredygtighed, compliance og partnerskab, kan der nu findes flere oplysninger om CO₂ Improve, og hvordan programmet fungerer. Derudover er hjemmesiden nu også tilgængelig på flere sprog, herunder engelsk, dansk, hollandsk og svensk. Andre sprog vil snart være tilgængelige.

Tag et kig på hjemmesiden www.co2improve.com og lær mere om programmet, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed med at nå dine ambitioner og CO₂-reduktionsmål.

Hvis noget ikke virker, eller du ikke kan finde noget? Hvis du har spørgsmål eller forslag, så lad os det vide via info@co2improve.com


Kontakt os

    Gratis Logistik rådgivning