Om os

Sportsbranchen Logistik banner

Sportsbranchen Logistik tilbyder Sportsbranchen Dk’s medlemmer rådgivning og support inden for logistik. Sportsbranchen Logistik konceptet sigter mod at skabe innovative og bæredygtige logistikløsninger og sænke logistikomkostningerne. Ved at gøre brug af fælles internationale klyngetilbud kan Sportsbranchen Dk’s medlemmerspare penge, og medlemmerne har ligeledes adgang til gratis rådgivning og support inden for logistik ved Sportsbranchen Logistiks medarbejdere.

BRANCHESAMARBEJDE I LOGISTIK

Logistikmæssigt er sportsbranchen meget fragmenteret. Mange virksomheder organiserer ofte distributionen selv. At organisere branchesamarbejde i logistik og transport på en bæredygtig og innovativ måde er kernen i, hvad Sportsbranchen Logistik gør for Sportsbranchen Dk’s medlemmer.

GRØN LOGISTIK

Virksomhedernes sociale ansvar er blevet en uundværlig del af vores verden. I transporthandler det ofte om grøn logistik og midlerne er at spare kilometer, brændstof og reduktion af udslip af fint støv, partikler og CO²-udledning. I mange lande er den gennemsnitlige lastfaktor på lastbiler kun 50%. Ved at levere mere med samme lastbil i samme tur, bliver unødige ture overflødige. Dette princip gælder både for vejtransport og søfragt og luftfragt. Så meget kan opnås gennem branchesamarbejde og igennem samarbejde muliggøres fælles fordele.

BÆREDYGTIGHED OG INNOVATION

Nye tjenester udvikles fra branchens ønskeseddel. Projekter som “Bundling at the source” og “Delivery time harmonisation” er eksempler på succesfulde innovationskoncepter. Koncepter såsom one stop shopping, E-shop og kombinerede transporttjenester mellem visse lande, passer også ind i denne liste. Disse koncepter fører til både omkostningsbesparelse og grønnere logistik, og er derfor dobbelt interessante.

Din omkostningsbesparelse og serviceforbedring begynder med en samtale med Sportsbranchen Logistik. Telefon +45 60 40 00 00 eller e-mail info@sportsbranchenlogistik.dk

Kontakt os

    Gratis Logistik rådgivning