Sø Fragts Index

Sportsbranchen Logistik – North Western Europe Sø Fragts Index

Nedenfor finder du Sportsbranchen Logistik’s Sø Fragts Index. Dette index er udviklet i den forløbne periode og giver et unikt indblik i omkostningerne ved søfragt. Den vejer det velkendte CCFI-indekset og tilføjer udviklingen i olieprisen og EUR / USD-valutakursen. Dette skaber en nøjagtig vægtning, som ikke kun viser fortiden, men fungerer også til beregningsformål og til forhandling med transportere.

Sportsbranchen Logistik arbejder naturligvis på flere initiativer for at reducere forsendelsesomkostningerne. Hvis du vil vide mere om indexet eller har andre spørgsmål/ønsker, bedes du kontakte Sportsbranchen Logistik på +45 60 40 00 00.

Denne søfragt index overvåges af Greenway Logistics ApS, bestilt af Sportsbranchen Branchorganisation for Sport, Mode og Tekstiler baseret på data fra partnervirksomheder. Søfragts index er beregnet til landene: Belgien, Holland, Luxembourg, England, Irland, Tyskland, Norge, Sverige, Finland og Danmark. Greenway Logistics ApS og Sportsbranchen er ikke ansvarlige for nøjagtigheden af data fra partnerne og accepterer derfor ikke noget ansvar. Indholdet eller oplysningerne på dette søfragts index må ikke gengives, distribueres eller offentliggøres i ethvert medie og til ethvert formål uden tilladelse fra Greenway Logistics ApS.

Kontakt os

    Gratis Logistik rådgivning