Nyheder

20/09 - Sportsbranchen Logistik og Parcel4You indgår strategisk samarbejde

VI ER GLADE FOR AT VI KAN TILBYDE EN AF MARKEDS BEDSTE LØSNINGER SÅVEL PRIS – SOM KVALITETSMÆSSIGT.
VI KAN TILBYDE DAGLIG AFGANG UD AF SJÆLLAND & JYLLAND DANSK KUNDESERVICE.

Parcel4you designer et distributions set-up for jeres pakke flow som reducerer transittid, omkostninger og øger kundeloyaliteten. Vi tilstræber altid at etablere de mest effektive distributionskanaler for at sikre den bedst mulige leveringsoplevelse for jeres kunder. Vi er fuldt ud opmærksomme på at levering og komfort hele tiden skal matche kravene fra nutidens forbrugere for at kunne forblive på toppen.

Reducer transittider og omkostninger ved at omlægge og optimere distributions set-up for jeres pakker!

HÅNDTERING AF RETURFORSENDELSER BEHØVER IKKE AT VÆRE BESVÆRLIG

Parcel4you gør en potentiel forpligtigelse til en konkurrencefordel for din virksomhed, gennem en sikker og pålidelig retur løsning. De rette logistikprocesser for returforsendelser, kan øge din virksomheds effektivitet, fastholde kunderne og skabe vækst for virksomheden. Hos Parcel4you er vores fokus-område, at gøre returforsendelser lette for jer som kunde at håndtere, samtidig med, at vi øger jeres performance og kundetilfredshed. Lang historie kort – vi gør jeres pakkereturforsendelser til en leg!

ReturnYourParcel er en brugervenlig retur service, velegnet til online forhandlere, som tilbydes enten “Gratis til forbruger” eller ”Betalt af forbruger”.

ReturnYourParcel er nu tilgængeligt i 20 Europæiske lande, samt oversat til 16 sprog. Servicen er forbrugervenligt for slut-kunderne, der kan sende pakker retur via lokale posthuse eller pakkeindleveringsbutikker – hvilket vil øge din virksomheds kundetilfredshed. Servicen er ikke blot lettilgængelig for forbrugerne, men også for jer som virksomhed, da I vil være i stand til at spore alle pakker, nemt og bekvemt for kunderne, samt yde en formidabel kundeservice på enhver returforsendelse.

Et RETUR setup – der adskiller sig fra andre:

Nem og overkommelig returforsendelsesløsning for din online-butik, indenfor Europa!

  • Pålidelig pakke retur løsning for online forhandlere
  • Håndterer dine kunders returforsendelser, nemt og enkelt over hele Europa
  • Hurtig og simpel brugeradgang – send via lokale posthuse
  • En løsning der reducerer omkostninger på alle returpakker fra hele Europa
  • Et fleksibelt, hurtigt og nemt-at-anvende returservice

Kunde case:
Vi har senest lavet oplæg til et større dansk brand, som alene på eksporten kan spare mellem 20-40% på deres transport omkostninger og samtidig yde bedre service til deres kunder. Return omkostninger har brandet – fået oplæg på reduktion på ca. 30% og vælger man f.eks. at benytter betalt af forbruger ,så er det over 50% af ens omkostninger, som kan bliver reduceret.


Gratis Logistik rådgivning